របៀបស្វែងរកលក្ខណៈរបស់កុំព្យូទ័ររបស់អ្នក

នៅក្នុងកាលៈទេសៈមួយចំនួនអ្នកប្រើបណ្តាញសង្គម VKontakte ប្រហែលជាត្រូវលាក់រូបថតផ្ទាល់ខ្លួនរបស់ពួកគេ។ មិនថាហេតុផលអ្វីសម្រាប់ការលាក់បាំងនោះទេរដ្ឋបាលរបស់ VK.com បានផ្តល់អ្វីៗទាំងអស់ដែលចាំបាច់សម្រាប់គោលបំណងនេះដល់អ្នកប្រើប្រាស់ម្នាក់ៗ។

មុនពេលអ្នកចាប់ផ្តើមដំណើរការនៃការបិទរូបថត, វាត្រូវបានផ្ដល់អនុសាសន៍ដើម្បីកំណត់អាទិភាពនៃសារៈសំខាន់, ចាប់តាំងពីក្នុងករណីខ្លះវាកាន់តែងាយស្រួលក្នុងការលុបរូបភាព។ ប្រសិនបើអ្នកនៅតែត្រូវបិទរូបថតពីអ្នកប្រើម្នាក់ឬទាំងអស់, ធ្វើតាមការណែនាំខាងក្រោម, អាស្រ័យលើស្ថានភាពរបស់អ្នក។

លាក់រូបថត VKontakte

ជាបឋមវាជាការសំខាន់ណាស់ដែលត្រូវយល់ថាមានករណីច្រើនណាស់ដែលអ្នកត្រូវលាក់រូបថតរបស់អ្នកហើយដំណោះស្រាយបញ្ហានីមួយៗត្រូវមានការពិចារណា។ ក្នុងករណីភាគច្រើនបញ្ហាណាមួយដែលមានរូបភាព VKontakte ត្រូវបានដោះស្រាយដោយយកចេញ។

នៅក្នុងដំណើរការនៃការលាក់បាំងរូបថតរបស់អ្នកត្រូវចងចាំថាក្នុងករណីខ្លះសកម្មភាពដែលបានធ្វើគឺមិនអាចកែប្រែបានទេ។

ការណែនាំដូចខាងក្រោមនេះអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកងាយស្រួលដោះស្រាយបញ្ហាលាក់រូបភាពនៅលើទំព័រផ្ទាល់ខ្លួននៅក្នុងទម្រង់មួយឬផ្សេងទៀតអាស្រ័យលើអ្វីដែលអ្នកចង់បាន។

លាក់ការមើលរូបថតជាមុននៅលើទំព័រផ្ទាល់ខ្លួន

ដូចដែលអ្នកបានដឹងហើយថានៅលើទំព័រផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកប្រើវីគីនីមួយៗមានប្លុកពិសេសនៃរូបថតដែលរូបភាពជាច្រើនត្រូវបានប្រមូលជាលំដាប់នៅពេលដែលវាត្រូវបានបន្ថែម។ រូបភាពដែលបានទាញយកហើយរក្សាទុកដោយអ្នកប្រើត្រូវបានរាប់នៅទីនេះ។

ដំណើរការនៃការលាក់បាំងរូបថតពីប្លុកនេះគឺជាបទដ្ឋានសម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់ភាគច្រើនហើយមិនអាចបណ្តាលឱ្យមានបញ្ហាធ្ងន់ធ្ងរណាមួយឡើយ។

  1. រំលងទៅភាគ "ទំព័ររបស់ខ្ញុំ" តាមរយៈម៉ឺនុយមេ។
  2. រកប្លុកឯកទេសដែលមានរូបថតនៅលើទំព័រផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នក។
  3. ចំនួននៃរូបភាពបង្ហាញក្នុងពេលដំណាលគ្នានៅក្នុងប្លុកនេះមិនអាចលើសពីបួនទេ។

  4. កណ្តុរលើរូបភាពដែលអ្នកត្រូវលាក់។
  5. ឥឡូវអ្នកត្រូវចុចលើរូបតំណាងឈើឆ្កាងដែលបង្ហាញនៅជ្រុងខាងស្តាំនៃរូបភាពដោយមានព័ត៌មានជំនួយ "លាក់".
  6. បន្ទាប់ពីចុចលើរូបតំណាងដែលបានរៀបរាប់នោះរូបថតដែលបានលុបចេញនឹងផ្លាស់ប្តូរទៅកន្លែងរបស់វា។
  7. វាត្រូវបានផ្ដល់អនុសាសន៍ឱ្យយកចិត្តទុកដាក់ចំពោះព័ត៌មានជំនួយដែលលេចឡើងនៅខាងលើការមើលរូបថត។ នេះគឺជាកន្លែងដែលអ្នកអាចស្តាររូបភាពដែលបានលុបថ្មីពីមតិព័ត៌មាននេះដោយចុចលើតំណ។ "បោះបង់".

  8. ប្រសិនបើរូបថតទាំងអស់ត្រូវបានលុបចេញពីកាសែតឬដោយសារការផ្ទេររបស់ពួកគេទៅអាល់ប៊ុមឯកជនដែលមានសិទ្ធិចូលប្រើដែលមានកំណត់ប្លុកនេះនឹងត្រូវបានកែប្រែបន្តិចបន្តួច។

បន្ទាប់ពីការរៀបចំទាំងអស់បានអនុវត្តការលាក់បាំងអាចត្រូវបានចាត់ទុកថាពេញលេញ។ សូមចំណាំថាវាអាចយករូបភាពចេញពីវីដេអូនេះដោយដៃទាំងស្រុង។ សម្រាប់គោលបំណងទាំងនេះមិនមានផ្នែកបន្ថែមឬកម្មវិធីដែលគួរឱ្យទុកចិត្តទេ។

លាក់រូបថតដែលមានសញ្ញា

ជាញឹកញាប់វាកើតមានឡើងថាមិត្តរបស់អ្នកឬគ្រាន់តែជាមិត្តរបស់អ្នកសម្គាល់អ្នកនៅក្នុងរូបភាពឬរូបថតដោយគ្មានចំណេះដឹងរបស់អ្នក។ ក្នុងករណីនេះវាអាចប្រើផ្នែកពិសេសនៃការកំណត់សង្គម។ បណ្តាញ VKontakte ។

នៅក្នុងដំណើរការនៃការលាក់រូបថត, កន្លែងដែលអ្នកត្រូវបានសម្គាល់, សកម្មភាពទាំងអស់កើតមានឡើងតាមរយៈការកំណត់ទំព័រ។ ដូច្នេះបន្ទាប់ពីការអនុវត្ដន៍អនុសាសន៍នឹងត្រូវបានយកចេញទាំងស្រុងរូបភាពទាំងអស់ដែលជាកន្លែងដែលអ្នកត្រូវបានសម្គាល់។

  1. បើកម៉ឺនុយមេ VC មេដោយចុចលើរូបថតទម្រង់ផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកនៅផ្នែកខាងស្តាំនៃទំព័រ។
  2. តាមរយៈបញ្ជីបើកសូមចូលទៅកាន់ផ្នែក "ការកំណត់".
  3. ឥឡូវអ្នកត្រូវប្ដូរទៅផ្ទាំងភាពឯកជនតាមរយៈម៉ឺនុយរុករក។
  4. នៅក្នុងប្លុកលៃតម្រូវ "ទំព័ររបស់ខ្ញុំ" រកឃើញធាតុ "អ្នកណាឃើញរូបថតដែលខ្ញុំត្រូវបានសម្គាល់".
  5. នៅជាប់នឹងចំណងជើងដែលបានដាក់ពីមុនពង្រីកម៉ឺនុយបន្ថែមហើយជ្រើស "គ្រាន់តែខ្ញុំ".

ឥឡូវប្រសិនបើនរណាម្នាក់ព្យាយាមសម្គាល់អ្នកនៅលើរូបថតខ្លះសញ្ញាសម្គាល់នឹងអាចមើលឃើញតែអ្នកប៉ុណ្ណោះ។ ដូច្នេះរូបភាពអាចត្រូវបានចាត់ទុកថាលាក់ទុកពីខាងក្រៅ។

ការគ្រប់គ្រង VKontakte អនុញ្ញាតឱ្យអ្នកផ្ទុកឡើងរូបថតច្បាស់លាស់ប៉ុន្តែដោយមានការរឹតត្បិតបន្តិចបន្តួចលើការកំណត់អាយុ។ ប្រសិនបើអ្នកប្រើណាម្នាក់បានបង្ហោះរូបថតសាមញ្ញមួយជាមួយអ្នកវិធីតែមួយគត់នៅទីនេះគឺជាសំណើផ្ទាល់ខ្លួនសម្រាប់ការដកចេញ។

សូមប្រុងប្រយ័ត្នការកំណត់ភាពឯកជននៃរូបភាពដែលបានសម្គាល់អនុវត្តចំពោះរូបថតទាំងអស់ដោយគ្មានករណីលើកលែង។

លាក់អាល់ប៊ុមនិងរូបថតដែលបានផ្ទុក

ជាញឹកញាប់អ្នកប្រើប្រឈមមុខនឹងបញ្ហានៅពេលពួកគេត្រូវលាក់អាល់ប៊ុមឬរូបថតដែលបានផ្ទុកឡើងទៅគេហទំព័រ។ នៅក្នុងករណីនេះដំណោះស្រាយស្ថិតនៅក្នុងថតការកំណត់ដោយផ្ទាល់ជាមួយឯកសារទាំងនេះ។

ប្រសិនបើការកំណត់ភាពឯកជនកំណត់អនុញ្ញាតឱ្យអ្នកឃើញអាល់ប៊ុមមួយឬចំនួនជាក់លាក់នៃរូបភាពផ្តាច់មុខសម្រាប់អ្នកជាម្ចាស់គណនីបន្ទាប់មកឯកសារទាំងនេះនឹងមិនត្រូវបានបង្ហាញនៅក្នុងស្ទ្រីមដោយមានរូបថតនៅលើទំព័រផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកទេ។

ប្រសិនបើអ្នកត្រូវការកំណត់ការកំណត់ភាពឯកជនតែមួយគត់មានតែរូបថតខ្លះប៉ុណ្ណោះដែលអ្នកត្រូវធ្វើដោយដៃ។

  1. រំលងទៅភាគ "រូបថត" តាមរយៈម៉ឺនុយមេ។
  2. ដើម្បីលាក់អាល់ប៊ុមរូបថតណាមួយផ្លាស់ទីទស្សន៍ទ្រនិចលើវា។
  3. ការកំណត់ភាពឯកជនមិនអាចត្រូវបានកែសម្រួលសម្រាប់អាល់ប៊ុម "រូបថតនៅលើជញ្ជាំងរបស់ខ្ញុំ".

  4. នៅជ្រុងខាងស្តាំចុចរូបតំណាងជាមួយព័ត៌មានជំនួយ។ "ការកែសម្រួលអាល់ប៊ុម".
  5. នៅក្នុងបង្អួចកែសម្រួលនៃអាល់ប៊ុមរូបថតដែលបានជ្រើសស្វែងរកប្លុកភាពឯកជន។
  6. នៅទីនេះអ្នកអាចលាក់ថតនេះដោយរូបភាពពីអ្នកប្រើទាំងអស់ឬទុកការចូលទៅកាន់តែមិត្តភក្តិប៉ុណ្ណោះ។
  7. បន្ទាប់ពីការកំណត់ការកំណត់ភាពឯកជនថ្មីដើម្បីបញ្ជាក់ពីការបិទអាល់ប៊ុមសូមចុចប៊ូតុង "រក្សាទុកការផ្លាស់ប្តូរ".

ការកំណត់ភាពឯកជនដែលបានកំណត់សម្រាប់អាល់ប៊ុមរូបថតក្នុងករណីភាគច្រើនមិនតម្រូវឱ្យមានការផ្ទៀងផ្ទាត់។ ប្រសិនបើអ្នកនៅតែចង់ប្រាកដថាការកំណត់ត្រឹមត្រូវនោះមានតែអ្នកអាចមើលរូបភាពដែលលាក់ប៉ុណ្ណោះអ្នកអាចសួរមិត្តភក្តិឱ្យចូលទៅកាន់ទំព័ររបស់អ្នកហើយត្រូវប្រាកដថាថតដែលមានរូបភាពត្រូវបានលាក់ពីមុខរបស់គាត់។

តាមលំនាំដើមអាល់ប៊ុមគឺឯកជន។ "រូបថតដែលបានរក្សាទុក".

រហូតមកដល់ពេលនេះការគ្រប់គ្រងរបស់ VKontakte មិនផ្តល់នូវសមត្ថភាពលាក់រូបភាពណាមួយឡើយ។ ដូច្នេះដើម្បីលាក់រូបថតដាច់ដោយឡែកមួយអ្នកត្រូវបង្កើតអាល់ប៊ុមថ្មីដែលមានការកំណត់ភាពឯកជនសមរម្យនិងផ្លាស់ទីឯកសារទៅវា។

ថែរក្សាទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកនិងសូមឱ្យអ្នកសំណាងល្អ!

មើលវីដេអូ: How to check smartphone specigicstions. របបឆកលកខណខងកនងរបសទរសពទ (ខែកុម្ភៈ 2020).